Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan tar jeg best vare på smykkene mine?

925 sterling sølv oksiderer naturlig over tid når den utsettes for luft, væsker eller stoffer fra huden. Vi anbefaler bruk av en sølvpoleringsklut eller et sølvrensebad for å opprettholde den skinnende finishen. Vi anbefaler også å oppbevare alle smykker i et tørt miljø, forseglet i plast eller esken de kom i.

Våre vintage gold profukter er gullbelagt 925 sterling sølv. Det øverste laget av gull vil naturlig slites av over tid, og kan belegges på nytt for å gjenopprette sin opprinnelige farge. Vi anbefaler derfor kun sporadisk bruk. Du kan forsiktig rengjøre gullbelagte smykker med en myk klut.

Unngå direkte kontakt med harde overflater og direkte kontakt med kjemiske produkter som såper, håndkremer, hårsprayer, parfymer osv. Dette kan påvirke smykkets blanke finish. Ved regelmessig bruk vil smykker naturlig få merker eller riper. Hvis du noen gang ønsker å polere eller repetere, tilbyr vi slike tjenester til en konkurransedyktig pris og hjelper deg gjerne.

Hvis du har ytterligere spørsmål om smykkepleie eller annet angående våre smykker, ikke nøl med å kontakte oss på post@vindjewelry.no.

Kan jeg bruke smykkene mine i vann?

Vi anbefaler å fjerne smykker før svømming, dusjing osv. Sølvsmykker vil ikke bli skadet i vann, men kan oksidere raskere og miste sin skinnende finish. Det er spesielt viktig å unngå vann tilsatt kjemikalier. Vi anbefaler å oppbevare smykker på et tørt sted, helst ikke på badet.

Hvilke materialer bruker dere?

Våre smykker er laget av 925 resirkulert sølv, som betyr at 92,5 % av smykkene er rent sølv.

Må jeg bo i Norge for å kunne bestille smykker fra Vind?

Nei, vi sender over hele verden. Vær oppmerksom på at retur utenfor Norge skjer for kundens regning.

Hvor lang tid tar det før jeg mottar min ordre?

Vi sender vanligvis produktet ditt innen 5 virkedager. Hvis størrelsen din er utsolgt, kan det ta lengre tid før gullsmeden vår har produktet klart. Ved bestilling av gullbelagte varer kan også leveringstiden bli noe lengre. Vi vil kontakte deg dersom vi opplever slike forsinkelser.

Hva skal jeg gjøre dersom jeg bestilte feil ringstørrelse?

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å bytte produkt dersom du har fått feil størrelse. Send oss ​​en e-post på post@vindjewelry.no for å informere oss om din retur. Vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre en effektiv utvekslingsprosess.

Hvordan vet jeg hvilken ringstørrelse jeg bruker?

Dersom du ikke vet ringstørrelsen din, besøk en lokal gullsmed eller smykkebutikk. Mange gullsmeder vil hjelpe til med å måle fingeren din, og vil gi de mest nøyaktige målene.

Hvis du vil finne ringstørrelsen din hjemme, er en annen måte å bruke en snor eller tanntråd og vikle den rundt bunnen av fingeren . Merk punktet på tråden der endene møtes med en penn. Bruk en millimeterlinjal for å måle strengen, og velg deretter det nærmeste målet på et målediagram på nettet for å finne ringstørrelsen din.

Hvor lang er garantien?

Vind tilbyr en 6-måneders begrenset garanti. Merk at denne garantien ikke dekker produktskader på grunn av slitasje eller normalt bruk. Vind tilbyr imidlertid rimelige tjenester for ditt produkt i tilfelle en ulykke.

Fant du ikke det du lette etter? Kontakt oss!