RETUR

VIND dekker fraktkostnader for returnerte eller byttede varer *.

Du kan returnere varene dine for full refusjon inntil 30 dager etter kjøpet. Har det gått mer enn 30 dager siden kjøpet ditt kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon. Imidlertid tilbyr vi bytte av størrelse på opptil 60 dager etter kjøpet. 

For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

For å fullføre returen din krever vi kvittering eller kjøpsbevis og fraktbrevet fungerer som bevis. Hvis du mister dette kan du sende oss en e-post på post@vindjewelry.no. Vi oppfordrer deg til å lage en konto hos oss slik at alle kjøp blir lagret i vårt register.

Refusjoner

Når returen din er mottatt vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av din returnerte vare. Så fort vi har mottatt og behandlet returen refunderes beløpet med samme betalingsmåte som opprinnelig ble brukt.


Forsinket eller manglende refusjon

Hvis du ikke har mottatt refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din. Ta deretter kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen blir behandlet. Har du fremdeles ikke har mottatt refusjonen kan du kontakte oss på post@vindjewelry.no.

Salgsvarer

Dessverre kan ikke salgsvarer returneres.

Bytter

Vi erstatter gjenstander som er skadet om produktet ikke er brukt. Vi tilbyr også bytte innen 60 dager om du trenger en annen størrelse. Hvis du ønsker å bytte varen din, send oss en e-post på post@vindjewelry.no så kontakter vi deg med forsendelsesinstruksjoner.

Vind dekker fraktkostnader for din første utveksling*. Hvis størrelsen fortsatt ikke er korrekt, og du ønsker å bytte en gang til, vil du være ansvarlig for fraktkostnadene.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar for det nye produktet å nå deg variere

* VIND dekker ikke internasjonal frakt for returnerte eller byttede produkter