FAQ

Hvilke materialer brukes?
Smykkene våre er laget av 925 sølv, noe som betyr at 92,5% av smykkene er rent sølv.

Hvordan tar jeg best vare på smykkene mine?
Sølv er et mykt metall, og det kan lett få riper ved bruk. Dette er naturlig og ingenting å bekymre seg for. En gullsmed kan polere produktet ditt for å fjerne riper. Vind tilbyr slike tjenester til en konkurransedyktig pris. For å sikre at smykket ditt holder den blanke overflaten og formen, anbefaler vi deg å følge noen grunnleggende råd:

  • Unngå direkte kontakt med harde overflater
  • Unngå direkte kontakt med kjemiske produkter som såper, håndkrem, hårspray, parfyme osv. Dette kan påvirke den skinnende finishen på smykkene.

Når du ikke bruker smykkene dine, anbefaler vi deg å oppbevare den i den originale esken, eller i en liten ziplock-pose for trygg oppbevaring, samt å unngå oksidering. Sølvdip eller pussekluter til sølv kan kjøpes hos enhver gullsmed og vil bidra til at smykkene dine holder seg blanke og fine. Vær obs på at overdreven bruk av dette kan slite på forgylte smykker.

Ikke nøl med å kontakte oss ytterligere angående smykkepleie.

Kan jeg bruke Vind-smykkene mine i vann?
Hvis smykkene bare består av sølv og ikke steiner og andre overflater, vil de ikke bli skadet i vann. Men sølvet vil kunne oksidere raskere og derfor anbefaler vi ikke dette. Det er spesielt viktig å unngå vann med tilsatte kjemikalier. Når du ikke bruker smykkene dine anbefaler vi oppbevaring på et tørt sted, helst ikke på badet.

Må jeg bo i Norge for å kunne bestille smykker fra Vind?
Nei, vi sender over hele verden. Vær oppmerksom på at retur utenfor Norge går på kundens regning.

Hvor lang tid tar det før jeg får bestillingen?
Normalt sender vi produktet ditt innen 5 virkedager. Om størrelsen din er utsolgt kan det ta lenger tid før gullsmeden vår har produktet ditt klart. Ved bestilling av forgylte varer kan leveringstiden også bli noe lenger. Vi vil kontakte deg om vi opplever slike forsinkelser.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg bestilte feil ringstørrelse?
Vi ønsker å gjøre det enkelt å bytte produkt hvis du har mottatt feil størrelse. Send oss ​​en e-post på post@vindjewelry.no med beskjed om din retur.
Vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre en effektiv utvekslingsprosess.


Hvordan vet jeg hvilken ringestørrelse jeg bruker?
Vi har noen tips – les vår størrelsesguide her.

Hvor lang er garantien?
Vind tilbyr 6 måneders begrenset garanti. Merk at denne garantien ikke dekker skader på produktet som følge av slitasje. Vind tilbyr imidlertid rimelige gullsmedtjenester til produktet ditt dersom en ulykke skulle inntreffe.