OM VIND

 


VIND er et norsk smykkemerke med design inspirert av skandinavisk stil med et minimalistisk og klassisk utseende. Vår lidenskap er å skape vakre smykker til både han og henne til alle anledninger.

Vind sin historie begynte en solrik dag våren 2017, da tre venner satt på en kaffebar på Grünerløkka i Oslo og kartla ideer på en serviett, som snart skulle bli grunnlaget for selskapet. Servietten inneholdt tegninger av de første ideene for smykkene våre og ble grunnlaget for oppstarten av Vind. Ting ble satt raskt i bevegelse, og ganske snart var ideene kommet til liv! 

Våren 2020 gjorde Vind en omstrukturering, og drives i dag av Oda og Synne, som begge har svennebrev i gullsmedhåndverk, samt bakgrunn i grafisk design og produktdesign. Vindfamilien består videre av Nora og Sandra som driver med markedsføring og regnskap

 

I Vind er det spesielt disse verdiene vi holder våre hjerter nær:

Design og kvalitet:
Vi mener at et gjennomført design og høy kvalitet bør gå hånd i hånd. Våre design bærer preg av minimalisme og renhet, og alle smykker er designet eller nøye håndplukket av Vind. Flere av våre kolleksjoner er også håndlaget og støpt av oss. Vår gullsmed er den siste hos Vind som kvalitetssikrer smykkene, samt gir dem en ekstra finpuss, før produktet sendes videre til våre kunder.

Miljø:
Vi bryr oss om miljøet og lokal produksjon. Derfor jobber vi i Vind konstant for å ivareta miljøet på best mulig måte både i vårt design, i valg av materialer og i produksjon. Materialene i flere av våre kolleksjoner består av resirkulert sølv og vi jobber kontinuerlig for å øke andel smykker laget av gjenbruksmateriell i fremtidige kolleksjoner. Alle våre produkter blir laget i, eller gjennomgår kvalitetssikring i Norge.

Kundeopplevelse:
Vind tar fullt ansvar for å levere produkter av høy kvalitet. Vi har som mål å sikre et miljø med tillit og forutsigbarhet for våre kunder og ansatte. Vi tilbyr skreddersydde løsninger på de fleste av våre produkter ved kundehenvendelser, og strekker oss langt for at våre kunder skal føle seg ivaretatt. Vi i Vind arbeider stadig for å lære noe nytt innenfor fagfeltet vårt, for å levere best mulig kvalitet til alle som handler hos oss.

Samarbeid:
Vind er alltid åpne og interessert i nye samarbeid. Ta gjerne kontakt med oss på post@vindjewelry.no for en uforpliktende prat. Og har du noen tips, råd eller idéer angående våre produkter - kast en mail vår vei da vel!