OM VIND

 


VIND
 er et norsk smykkemerke designet og inspirert av skandinavisk stil og har et minimalistisk og klassisk utseende. Vår lidenskap er å skape vakre smykker til han og henne til formelle og uformelle anledninger.

Historien begynte en solrik dag våren 2017. Oda, Halvor og Marthea satt på en kaffebar på Grünerløkka i Oslo og kartla ideer på en serviett som snart skulle bli grunnlaget for selskapet. Servietten inneholdt tegninger av våre første ideer for smykkene vi ønsket å lage og som ble selve grunnlaget for oppstarten av Vind. Etter dette satte vi ting i bevegelse, og før vi visste ordet av det hadde ideene våre kommet til liv. Etter koronavåren forlot Halvor og Marthea Vindfamilien og  gikk hver sin 
vei til nye og spennende prosjekter. August 2020 kom Synne, Sandra og Nora inn i selskapet og per dags dato består Vindfamilien av gullsmed Oda, AD’en Synne, bedriftsøkonomen Sandra og markedsføringsansvarlig Nora.

Enhver organisasjon bør ha noen kjerneverdier, og Vind består av noen verdier som vi holder våre hjerter nær:

Kundeorientert: Vind ønsker å sikre at våre kunder blir 100% fornøyde med sitt kjøp. Vi er veldig engasjert i vårt felt og vil sikre at våre kunders behov blir dekket. Vinds kunder skal alltid føle seg respektert og forstått. 

Profesjonalitet: Vi tar fullt ansvar for å levere produkter av høy kvalitet. Vi har som mål å sikre et miljø med tillit og forutsigbarhet for våre kunder og ansatte.

Samarbeid: Vind er alltid åpne og interessert i nye samarbeid. Ta gjerne kontakt med oss på post@vindjewelry.no for en uforpliktende prat. Og har du noen tips, råd eller idéer angående våre produkter - kast en mail vår vei da vel!

Ambisjon: Vi tør å sette oss ambisiøse mål og har alltid “ja-hatten” på. Vi streber alltid etter å forbedre oss profesjonelt og ønsker stadig å lære nytt innenfor fagfeltet vårt.

Respekt: ​​Vind verdsetter alle mennesker! Vi anerkjenner og setter pris på forskjeller. Derfor er vi i Vind svært opptatt av en bedriftskultur som respekterer og dyrker mangfold.  

Alle våre produkter blir laget i, eller gjennomgår kvalitetssikring i Norge. Vår gullsmed sjekker at smykkene er feilfrie og gir dem en finpuss for å sikre en blank overflate.